1 mugulsibul
4 küüslauguküünt
2 DL tomatipastat
4 DL mustsõstraid
50 ML õunaäädikat
175 ML tumedat kasesiirupit
1 DL sinepit
I DL Worchesteri kastet
1 TL chillipulbrit
½ laimimahl
2 SL toiduõli
½ TL meresoola (või vastavalt oma maitsele)
Sibul ja küüslauk peeneks hakkida ja kergelt õlis passeerida (mitte pruunistada), lisada ülejäänud komponendid ja lasta madalal/keskmisel kuumusel podiseda kuni mustsõstrate kestad on purunenud ning kaste on soovitud paksusel (ca 10-15 min). Soovi korral mustsõstrakestade eemaldamiseks kurnata läbi keskmise tihedusega sõela või ühtlasema tekstuuri saamiseks segada kastet köögikombainis või blenderis (peenestab kestad). Lisada grilllihadele küpsetamise viimasel poolel või kohe peale lihade valmimist.