Tume kasesiirup pälvis Toiduliidult suure tunnustuse – võitsime oma kasesiirupiga tänavu Eesti Parima Toiduaine piirkondliku konkursi Lõuna-Eestis ja meile omistati tunnusmärk Parim toode Lõuna-Eesti väikeettevõttelt 2017.
Tume kasesiirup on rikkaliku karamellise ja kergelt happelise maitsebuketiga ja sellel on palju erinevaid kasutusvõimalusi. See sobib suurepäraselt erinevate salatite, liha ja kala maitsestamiseks ja on eriline lisand kokteilides ja dessertides.
Siirup sisaldab vaid mahedat kasemahla ning selles sisalduvaid looduslikke suhkruid, mineraale ja vitamiine. Kasemahla kontsentreerides aurustatekse sellest välja enamik veest ja tulemuseks on kasesiirup. Siirupi tume värvus tuleneb kuumtöötlemisest, mille käigus kasemahlas looduslikult sisalduvad suhkrud karamelliseeruvad.
Kutsume kõiki järele proovima, millist kasesiirupit me kohalikust kasemahlast toodame.